Valitse maastoauton renkaat, jotka voivat optimoida maastoautosi suorituskyvyn

 

Rengasvalmistajilla on valikoima erilaisia ​​renkaita kasvaville maastoautomarkkinoille. Erilaisten renkaiden tarve johtuu siitä, että mittoja on erilaisia ja ajo-olosuhteita on erilaisia, joissa niitä käytetään. Voit käyttää niitä tieliikenteessä, kuten kaupunki- tai maantieajoissa, tai sitten maastossa, jossa ajetaan haastavissa maastoissa. Suurinta osaa maastoautoja käytetään teillä, ja ajoneuvosegmentti on kasvanut, koska ne ovat molemmat tilavia ajoneuvoja. Niillä on parempi turvallisuustilasto kuin tavallisilla henkilöautoilla, mikä tekee niistä täydellisen vaihtoehdon käytettäväksi perheautona, jossa haluat yhdistelmän turvallisesta ja tilavasta ajoneuvosta. On kuitenkin tehty tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, että maastoautot ovat paljon turvallisempia kuin sedanit. Itse asiassa maastoauton kuljettaja tai matkustaja selviää ainakin 50 prosenttia todennäköisemmin auto-onnettomuudesta kärsimättä vakavia vammoja kuin henkilö, joka ajaa sedanilla.

Maastoautosi suorituskyvyn optimoimiseksi on tärkeää, että sinulla on hyvät korkealaatuiset premium-renkaat. Riippumatta siitä, aiotko ajaa tiellä tai maastossa, haluat renkaat, jotka tarjoavat “Aramid-sivuseinätekniikan”, joka mahdollistaa paremman suojan iskuja ja viiltoja vastaan. Ne koostuvat vahvoista aramidikuiduista, samoista, joita käytetään ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, mikä tekee renkaista käytännöllisesti katsoen puhkaisunkestäviä. Koska tämä suojaa renkaasi kuopilta ja osumista reunakiveyksiin pysäköinnin aikana ja maastossa sinulla on hyvä suoja teräviä kiviä ja esineitä vastaan.

Sen lisäksi, että valitset renkaat mittojen, sään ja tien kunnon perusteella, sinun on hankittava renkaat sen mukaan, miten maastoautosi toimii, sillä sähköiset maastoautot ja hybridit kulkevat paremmin, jos käytät sähköajoneuvoille suositeltuja renkaita. Kaikkia renkaita ei suositella tähän käyttöön. Riippumatta siitä, valitsetko maastoautojen kesärenkaat ja paritat ne SUV talvirenkailla vai käytätkö sitten maastoautojen jokakelin renkaita koko vuoden ajan, sinun on tehtävä päätös. Jos valitset jokasään renkaat, varmista, että ne on hyväksytty talvikäyttöön, eli renkaan sivuseinässä on oltava Alppi-symboli. M + S-merkinnän oleminen ei riitä, koska se ei osoita talvikäytön hyväksyntää. Sinun on myös huolehdittava renkaista siten, että tarkistat rengaspaineet säännöllisesti ja myös kulutuspinnan syvyyden ja kun etu- ja takarenkaiden kulutuspinnan syvyysero on yli 2-3 mm, kierrät renkaita. Koska et vaihda renkaita kausien välillä, kiinnität renkaisiin yleensä vähemmän huomiota, mikä tarkoittaa, että sinun on varmistettava, että renkaita kierretään.

Talvirenkaista sinun on valittava maastoauton nastarenkaiden ja SUV kitkarenkaiden välillä. Nastarenkaat ei ole sallittuja kaikissa maissa, jos tilanne on kohdallasi tämä valinta on helppo. Jos molemmat hyväksytään maassasi, sinun on valittava sen perusteella, mikä sopii sinulle parhaiten. Pitäen kuitenkin mielessä, että et voi vierailla tai ajaa läpi maita, joissa on nastarengas kielto.

Lisätietoja maastoauton renkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

Scroll to Top