Renkaat, jotka antavat tehokkaan maastoautosi loistaa

SUV kesärenkaista

Hyvä rengassarja, joka täydentää maastoautoasi on elintärkeää suorituskyvyn kannalta. Jos sinulla on tehokas maastoauto, sinun on ostettava renkaat, jotka kestävät ylimääräisen painon ja joiden suorituskyky vastaa voimakasta maastoautoa. Nokian Powerproof ovat citymaasturin-kesärenkaat, jotka ovat tarkoitettu vastaamaan tätä vaatimusta. Nämä ovat niin sanottuja erittäin korkean suorituskyvyn (UHP) renkaita. Ne tarjoavat kaiken mitä tarvitset huippuluokan renkaista, kuten erinomaisen hallittavuuden ja vakauden jopa suurilla nopeuksilla, mikä mahdollistaa hallitun kaistanvaihdon ja äkillisen jarrutuksen.

Kuten kaikkialla Nokia Renkaiden maastoautorenkaalla, sivuseinät on vahvistettu aramidisivuseinätekniikalla, jotta varmistetaan, että ne ovat suojattuja teräviltä esineiltä ja kiviltä maastossa ajettaessa sekä reunakiveyksiltä pysäköidessä. Vaikka nämä renkaat ovat suunnattu enemmän maantie- ja kaupunkiajoa kuin maastoa varten, kannattaa sijoittaa Nokian Rockproof -sarjaan, joka on paras maastoajoon tarkoitettu rengas. Tai jos kyseessä on vain rentoa maastossa ajamista, voit valita Nokian Rotiiva AT- tai Nokian Rotiiva AT plus -sarjan.

SUV kesärenkaista on, että jos aiot ajaa talviolosuhteissa, sinun on silti käytettävä talvikäyttöön hyväksyttyjä renkaita. Tarvitset maastureiden renkaat, jotka on hyväksytty talvella, jotka ovat maastoauton talvirenkaat ja jotkut maastoauton jokakelin renkaat. Vaikka tämän kaliiperin maastoautorenkaat näyttävät erittäin kestäviltä ja sellaisina, että ne pystyvät käsittelemään kaikkia sää- tai tieolosuhteet, ne eivät käsittele alhaisia ​​lämpötiloja kovin hyvin. Heillä ei myöskään ole tarvittavaa kulutuspintaa, joka on tarkoitettu lumelle, sohjolle ja jäälle. Tämä edellyttää joko nastoja yhdistettynä renkaan pintaan, joka kykenee käsittelemään lunta, tai sitten joitain lisättyjä kryokiteitä, jotka luovat otteen jäällä.

Lisäksi näiden isojen voimakkaiden maastoautojen kanssa on oltava erittäin hyvä pito, että voit sekä kiihdyttää että hidastaa, koska ne ovat painavia. Jos et vaihda renkaita ennen talvisään saapumista, olet vaarassa ja sinun tulisi välttää ajamista. Tällöin monet ihmiset epäonnistuvat, ja he uskovat lopulta, että heidän maastoautonsa pystyy käsittelemään lunta ja joutuvat siten onnettomuuteen. Se on yksinkertaista, jos aiot ajaa talviolosuhteissa, sinun on päätettävä, haluatko vaihtaa renkaita kesä- ja talvirenkaiden välillä vai haluatko yhden sarjan koko vuodeksi.

Yksi sarja koko vuodelle heikentää suorituskykyä, etkä voi käyttää Nokian Powerproofia kesän aikana, ja sinun on ehkä sen sijaan käytettävä Nokian Weatherproofia. Jos haluat säilyttää suorituskyvyn, voit paremmin käyttää Powerproofia ja yhdistää sen hyvien suorituskykyisten talvirenkaiden, kuten Nokian WR SUV 4: n kanssa. Se antaa sinulle parhaan suorituskyvyn läpi vuoden.

Lisätietoja Nokian Renkaiden premium-maastoautonrenkaista, Nokian Powerproof, on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

Scroll to Top