Milloin tarvitset rengashuoltoa

kesärenkaille

Tarvitset rengas- ja auton huoltopalvelut, kun sinulla on ongelmia tai jos sinulla on jotain korjattavaa renkaissasi. Tarvitset ehkä rengashuoltoa ostaessasi renkaita, että rengasliike auttaa asettamaan uudet renkaat vanhoille vanteillesi. Ne tasapainottavat renkaita poistamaan sivuttaisvoimat pyörän pyöriessä. Tämä tehdään ympäristöystävällisillä painoilla, koska aikaisemmin käytetyt lyijypainot on kielletty ympäristövaikutusten vuoksi. Ennen lähtöä he myös varmistavat, että ilmanpaine on oikea, jotta voit ajaa turvallisesti sieltä. Jos tarvitset apua pyöräpulttien kiristämiseen 10 mailin ajon jälkeen, se sisältyy rengaspalveluun.

Sinulla on yleensä kaksi vannesarjaa, yksi talvirenkaillesi ja toinen kesärenkaille, samoin kuin yksi vanne vararenkaalle. Yleensä sinulla on alumiinivanteet kesärenkaille ja teräsvanteet talvirenkaisiin, tämä johtuu siitä, että tien suola ei ole hyvä alumiinivanteille. Joissakin alumiinivanteissa on useita maalikerroksia niiden suojaamiseksi ja kestävät mahdollisesti talven. Kun ostat uusia renkaita, ostat melkein aina ne ilman vanteita ja annat korjaamolla vaihtaa renkaan kuluneista uusiin.

Saatat tarvita rengashuoltoa myös silloin, kun sinulla on ongelmia renkaissasi, jos reunat, kuopat tai terävät esineet ovat saattaneet vahingoittaa niitä. Jos renkaassa on vakavia vaurioita renkaan sivuseinämässä, sitä ei voida korjata ja joudut ostamaan uuden renkaan. He voivat kuitenkin usein myydä käytetyn renkaan, jonka kulutuspinnan syvyys on lähellä sitä, mikä sinulla jo on muilla renkailla. Jos vaurioita on kulutuspinnalla, rengaspajan tulisi arvioida renkaan turvallisuus. Jos sinulla on terävän esineen aiheuttama puhkeaminen, se voidaan poistaa ja korvata tulpalla. Se on korjaus, joka tarjoaa hyväksytyn turvallisuuden.

Lisätietoja renkaiden huollosta on osoitteessa https://vianor.fi/

Scroll to Top