Allværsdekk kan brukes både sommer og vinter

vinterdekk

En utfordring når vinteren nærmer seg er å montere vinterdekkene i tide. Sommerdekk er ikke laget for vinterforhold, så du kan egentlig ikke forvente at de skal prestere under disse forholdene, og stol på at de ikke vil. Sommerdekk blir harde når temperaturen synker under null og har ingen mønsterdesign for å bekjempe snø og is. Dette er det som gjør dem til et veldig dårlig valg for vinteren.

Hvis du føler at vintrene ikke er så ille at du kanskje klarer deg uten vinterdekk, og vinterdekk ikke er obligatorisk i landet du bor, så kan allværsdekk være dekkene for deg. Siden allværsdekkene kan brukes hele året, trenger du ikke å bekymre deg for værmeldingen. Du kan kjøre like trygt om sommeren som vinteren. Dette gjør disse dekkene perfekte for de forholdene som ikke alltid garanterer bytte til vinterdekk, men som fortsatt vil ha vintergodkjente dekk når du har vinterforhold.

Det er for disse anledninger at allværsdekk er perfekte. De fungerer som sommerdekk om sommeren og som vinterdekk om vinteren. Forblir myke under hele temperaturområdet og kan gi grep og trekkraft når som helst i løpet av året, da også slitebanen er laget for å håndtere både somre og vintre.

Dette er definitivt et praktisk alternativ for områder med raskt skiftende værforhold, da du eliminerer behovet for å skifte dekk for riktig sesong. Du vil derfor aldri bli overrasket over noen værforhold. Du må imidlertid rotere dekkene for å utjevne slitasjen, da du ikke bytter dekk.

For mer informasjon om allværsdekk som er godkjent for vinterkjøring, besøk: https://www.nokiantyres.no/

View more presentations on SharePresentation
Scroll to Top